Privacy verklaring bijbaanzoeken.nlInformatieverzameling en -gebruik

bijbaanzoeken.nl is de eigenaar van de informatie die op deze site verzameld wordt. We zullen de informatie niet anders gebruiken dan in deze statement is vastgelegd. bijbaanzoeken.nl verzamelt op verschillende pagina’s van deze site gebruikersinformatie.

Vacatureplaatsing

We vragen de gebruiker om informatie bij het invullen van ons vacatureformulier. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en functieomschrijving) invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om de bezoekers contact te kunnen laten leggen met de persoon die de vacature heeft geplaatst. Als er problemen zijn met het plaatsen van de vacature dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen. bijbaanzoeken.nl is in geen geval aansprakelijk voor onwaarheden in de vacatures of door schade ontstaan door het reageren op een vacature.

CV-plaatsing

We vragen de gebruiker om informatie bij het invullen van zijn of haar cv. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en genoten opleidingen) invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om de bedrijven of instellingen contact te kunnen laten leggen met de persoon die het cv heeft geplaatst. Als er problemen zijn met het plaatsen van het cv dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen. bijbaanzoeken.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door onwaarheden in cv’s.

Log Files

We gebruiken IP-adressen van gebruikers alleen in geval van misdragingen door de gebruiker op de site. Misdragingen zullen tevens gemeld worden aan de provider van de gebruiker en de relevante autoriteiten. Eventueel worden de log files gebruikt om demografische informatie te verzamelen.

Links

Op deze website staan links. bijbaanzoeken.nl is niet verantwoordelijk voor de privacy-praktijken van deze andere sites. Deze privacy statement is alleen geldig op deze website. Zodra de website wordt verlaten gelden de voorwaarden van de op dat moment bezochte site.

Beveiliging

Wij nemen alle nodige maatregelen om de website te beveiligen. Als een gebruiker informatie naar ons stuurt wordt deze zowel on als offline beschermd.

Correctie/wijzigen persoonlijke informatie

Als een gebruiker zijn of haar persoonlijke informatie wil veranderen is dit ten alle tijden mogelijk. Op de site zijn hiervoor links opgenomen.

Opzeggen

De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn gegevens te laten verwijderen uit onze database. Op de site zijn hiervoor links opgenomen.