Advocaat-medewerker ondernemingsrecht / procesrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Advocaat-medewerker ondernemingsrecht / procesrecht? Lees dan snel verder over deze Advocatuur vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Bij de sectie Ondernemingsrecht van De Clercq staan we met twee benen in het zakenleven. Tot onze cliënten behoren met name nationale en internationale (beursgenoteerde) ondernemingen, mkb-ondernemingen en familiebedrijven. We beschikken over gedegen kennis van de juridische facetten van ondernemen, maar hebben ook de organisatorische en economische factoren waarmee onze cliënten te maken hebben scherp in het oog. We denken bovendien oplossingsgericht, met aandacht voor de korteén de lange termijn.

Deze Advocaat-medewerker ondernemingsrecht / procesrecht baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-07-13 16:32:25 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.