Afwasser Arnhem

Leuke bijbaan in Arnhem als Afwasser. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van De Beren Arnhem.

De Beren – Arnhem zoekt een Afwasser te Arnhem LBO geplaatst op 09-09-2021

Afwassers

Afwassers gezocht! – bijbaan in de horeca

Ben jij flexibel, collegiaal en een harde werker die weet van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons restaurant in Arnhem zoeken we een Afwasser.

Wat je doet:

  • Afwassen natuurlijk! Jij zorgt ervoor dat al het servies, bestek en de borden en pannen weer helemaal spik en span zijn!
  • Dit doe je niet alleen, maar met hulp van je assistent: de automatische was- en spoelmachine
  • Nadat alles weer helemaal schoon is, sorteer je al het materiaal en zorg jij ervoor dat het weer op de goede plek wordt teruggezet
  • Werk je tot sluit? Dan maak je samen met je berengezellige collega’s de werkplekken in de keuken schoon, zodat alles weer netjes is voor de volgende dag

Wij bieden:

Een baan! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. We bieden meer:

  • Salaris in overleg
  • Een baan bij een hard groeiende horecaketen in Nederland
  • Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s

Interesse in de functie van Afwasser bij De Beren – Arnhem regio Arnhem?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze toffe bijbaan als Afwasser is bij in Arnhem. Dat ligt in Gelderland. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!