Assistent accountant (MKB)

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Assistent accountant (MKB)? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als ervaren assistent accountant werk je samen met een team van collega?s om ondernemers inzicht te geven in financiële cijfers. Met jouw kennis, ervaringén klantgerichte instelling ben jij een ware sparringpartner, die wensen en behoeften van de klant weet om te zetten naar de beste oplossingen. Door gebruik te maken van IT-oplossingen zorg je ervoor dat wij de administratieve processen niet alleen makkelijker maar ook leuker voor de klant kunnen maken. Als ervaren assistent accountant verzorg je fiscale aangiftes en je stel je de jaarrekeningen samen van met name de grotere ondernemingen. Verdere dagelijkse taken van jou als ervaren assistent accountant in Zwolle: – Je signaleert adviespunten en bespreekt deze met je collega?s; – Je werkt bij de klant op locatie om zichtbaar en dichtbij te zijn; – Je ondersteunt de klantbeheerder en adviseurs bij adviesvraagstukken; – Je houdt je bezig met de actuele cijfers via het Alfa Management Paneel. Als ervaren assistent accountant kom je in een jong en ambitieus team van assistent accountants en klantbeheerders die samen werken aan het succes van onze klanten. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden tot klantbeheerder mogelijk. Of wil je meer weten hoe het is om bij Alfa aan de slag te gaan? Wij vertellen je het graag tijdens een kop koffie op ons kantoor in Zwolle!

Deze Assistent accountant (MKB) baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-05-20 18:18:19 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.