Azure Data Engineer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Azure Data Engineer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

We hebben een sterke band met onze bedrijfswaarden en we zijn op zoek naar gelijkgestemde kandidaten, jij bent: Proactief en participatief. Je ziet kansen en grijpt ze aan.Met een sterke focus op persoonlijke groei. Masters are lifelong students.Open en eerlijk tijdens in de communicatie. Iedereen is een expert op zijn eigen gebied, elke stem doet ertoe.Bereid om samen te werken, want 1 + 1 = 3. Onze engineers zijn full-stack developers en werken met een tech stack die gebaseerd is op 25 jaar ervaring en specialisatie in BI&data-oplossingen. Als onze waarden en doelen overeenkomen met die van jouw, dan is MM Guide wellicht de juiste organisatie voor jou! Als Data Engineer zijn je kernactiviteiten: Ontwerpen en bouwen van data pipelines en streamsOntwerpen en bouwen van data service API’sHet visualiseren van gegevens naar de eindgebruikers door gebruik te maken van verschillende visualisatieplatformsAnalyseren van bedrijfsprocessen en identificeren van mogelijke verbeteringen met behulp van Azure data servicesCoach voor junior developers

Deze Azure Data Engineer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-24 10:09:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.