Beginnend Assistent Accountant

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Beginnend Assistent Accountant? Lees dan snel verder over deze Samenstelpraktijk vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Zowel de beginnend assistent als de gevorderd assistent zijn werkzaam in onze algemene samenstel- en adviespraktijk in een gevarieerd team. Je werkt onder leiding van een ervaren collega en krijgt alle ruimte om zover te groeien als jouw ambitie en mogelijkheden toelaten. Bovenstaande werkzaamheden zullen in een informele sfeer in teamverband plaatsvinden, waarbij een goede balans in werk en privé, kwaliteit en werkplezier voorop staan. Ben jij servicegericht en vind je het een uitdaging om samen met anderen het beste uit jezelf te halen? Ben je niet bang om jezelf daarin uit te dagen en om verder te kijken dan je neus lang is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze Beginnend Assistent Accountant baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-04-29 18:21:21 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Beginnend Assistent Accountant