Belastingadviseur

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Belastingadviseur? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als Belastingadviseur Expats word je onderdeel van een team van vier gedreven experts. Je zult deelnemen aan verschillende processen en je gaat een aantal directe verantwoordelijkheden dragen. Zozorg jij voor het(mede-) managen van een klein fiscaal advieskantoor op operationeel niveau. Je gaat cliënten Engelstalig adviseren met betrekking tot diverse belastingmiddelen en bedrijfsadministratie. En je stelt aangiften IB, VPB en BTW/ICP op, controleert dezeen dient ze in.Verder voer je bedrijfsadministraties enstel je jaarrekeningen op die door collega’s zijn gemaakt en je controleert deze. Ook zul je communiceren met de Nederlandse belastingdienst, zowel in geschreven als gesproken taal, waaronder ook het opstellen en indienen van bezwaarschriften. Daarnaast werk je met andere leden van het team, aan diverse nieuwe projecten.

Deze Belastingadviseur baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-24 10:09:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.