Bijbaan Bezorger Bemmel

Leuke bijbaan in Bemmel als Bijbaan Bezorger. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van Jumbo.

Lijkt het jou heerlijk om je eigen kantoor op wielen te hebben en boodschappen te bezorgen op de mooiste plekken in Nederland? Word bezorger bij Jumbo in Bemmel!Zo ziet jouw dag als bezorger er uit
Hoera, een nieuwe bezorgdag! Jij en je collega’s verzamelen op de HUB in Bemmel. Jullie doen een bakkie, en wisselen de laatste nieuwtjes uit. Daarna loop je richting je bus. Ziet die er netjes uit? Is de juiste voorraad geladen? Je haalt je tablet, navigatie- en pinapparaat op, stapt in, zet een lekker muziekje op en vertrekt. Tijd om de leukste boodschap te gaan bezorgen. Omdat je in een app je planning al eerder hebt ontvangen weet je precies hoe je dag eruitziet.Fluitend ga jij:

  • Je bestellingen bezorgen en zorg jij voor een glimlach bij de klant;
  • Lege flessen, batterijen en andere emballage mee retour nemen;
  • Pauze houden bij één van de mooie plekken in de omgeving;
  • Na afloop nog even een potje tafeltennissen of poolen met je collega’s.

Dit zoeken we in jou:– Je hebt minimaal een half jaar jouw rijbewijs én de rijvaardigheden om alles bij de klant te krijgen;

  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week (maandag t/m zondag). De ochtenddienst is tussen uur uur en de avonddienst is tussen uur en uur. Binnen het tijdslot van een dienst werk je gemiddeld 6 uur.

Wat kunnen we jou bieden?– Een aantrekkelijk salaris van €14,02 per uur (incl. vakantiegeld, ATV en vakantiedagen)!

  • Je kan zelf jouw beschikbaarheid aangeven en bepaalt dus zelf wanneer je wil werken;
  • Klaar met jouw bezorgrit? Ga nog even een potje tafeltennissen of darten met collega’s;
  • Wil jij doorgroeien? Dat kan zeker! Zo kan je trainer worden of shiftleader. Nog meer ambities? Bij onze eigen Jumbo Academy kun je verschillende opleidingen volgen en doorgroeien binnen de gehele Jumbo organisatie;
  • Je ontvangt 10% korting op je boodschappen, dit wordt uitbetaald met je salaris.

Ben jij die topper?Solliciteer dan nu! Stuur ons je CV en een begeleidende motivatiebrief en dan nodigen we je uit voor een gesprek.
*Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet worden opgevraagd om bij ons in dienst te komen.

Deze toffe bijbaan als Bijbaan Bezorger is bij in Bemmel. Dat ligt in Lingewaard. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!