Bijbaan magazijnmedewerker Overijssel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bijbanen / tempo team

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Bijbaan magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Overijssel. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Hé nachtuil! Ben jij helemaal in je sas als het gaat om werken in de nacht? Top! Een salaris inclusief toeslag van ?13,69 per uur. Hoppa! En dan ook nog eens een bijbaan voor langere tijd. Lekkerrr! Start volgende week nog bij DHL in Zwolle!Wat bieden wij jouStartsalaris van?10,30 per uur bij 21 jaar e.oDe mogelijkheid op een vast contract bij DHL!Een team vol met super enthousiaste collega?s!?s Nachts en op zaterdag toeslagen tussen 30 – 50%De lekkerste koffie van ZwolleWie ben jijEen echte nachtuil. Een bijbaan in de nacht is echt jouw ding! Daarnaast ben je ook:Minimaal 18 jaar i.v.m werken in de nachtKun je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragenEn ben je per direct en voor langere tijd beschikbaarWat ga je doenAllereerst uitslapen natuurlijk! Als je dienst begint ga je, afhankelijk van je dienst, pakketten sorteren en scannen zodat het in de juiste vakken terecht komt en de chauffeurs hun wagen kunnen vullen. De pakketten die door je handen gaan variëren van groot tot klein en van licht tot zwaar. Maar gelukkig zijn ook de zware en grote pakketten een eitje voor jou! De werktijden zijn van maandagnacht t/m zaterdag in de vroege ochtend van 03:00 tot 07:00 uur. Super lekkere bijbaan dus!Waar ga je werkenAls je aan de slag gaat DHL, ga je werken bij het grootste logistieke bedrijf ter wereld! Maar dat is niet alles, ze gaan zelfs nog een stapje verder: DHL wil gaan leveren naar de maan! BAM! Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke groen bezig en gaan ze voor nul uitstoot in 2050! Het is duidelijk dat DHL een ambitieuze en vooruitstrevende werkgever is. Heb je ideeën? Opper ze! Er wordt graag naar je geluisterd. De sfeer op de werkvloer is gezellig: hard werken maar ook plezier hebben is hier belangrijk. Ontbijtsessies, pizzasessies, een ijskraam op warme dagen, afentoe een frietkraam op de vrijdag. Wat wil je nog meer?Druk op die solliciteer knop en laat je gegevens achter. Ik, Charlie, bel je zo snel mogelijk! Heb je nog wat vragen over deze leuke bijbaan? Bel of app mij op 038-4261999 / 06-12685880. Je mag ook een mail sturen naar recruitment.noordoost@tempo-team.nl. Ik hoor graag van je! En denk eraan: als de maan vol is, schijnt ze overal!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-11-25 12:45:15 en het laatst bijgewerkt op 2020-11-25 12:45:15. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ZWOLLE en DHL Parcel (Netherlands) B.V., Zwolle. Het uurloon wordt geschat op 13 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.