Business developer Roosendaal

Business developer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Business developer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Roosendaal of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Noord-Brabant voor Babbage.

Is business development jouw passie? Wil jij van A-Z kansen creëren, verwachtingen geven en deze vervolgens waarmaken? Dan is Babbage op zoek naar jou! Functieomschrijving De hoofdtaak van de rol business developer is het verwerven en uitvoeren van opdrachten (leveringen en trainingen). Hierbij ben jij verantwoordelijk voor je eigen deel van de orderportefeuille en doe je zowel new- als recurring business. Gedurende de week ben jij een aantal dagen thuis of bij ons op het kantoor aan het werk om nieuwe kansen te creëren, actief bestaande klanten te benaderen en commerciële projecten uit te voeren. Hierbij is er een planner die de administratieve werkzaamheden van jou overneemt zodat jij je focus kan hebben op hetgeen waar jij goed in bent; business! Leveringen bestaan uit onze producten en bijbehorende instructies voor slechtzienden, blinde- en motorisch beperkte mensen. De trainingen varieeren van grootschalige demo’s tot het persoonlijk leren om te gaan met de producten. Klanten variëren van MKB tot de overheidssector. Hoofdtaken zijn: Leveren en installeren van producten met bijbehorende instructies Onderhouden klantrelaties Uitvoeren commerciële taken Rapportages opstellen van bezochten klanten / ontwikkeling klantenbestand Verzorgen van beurzen Het geven van (product) presentaties Realiseren van groei in omzet Wij vragen Aantoonbaar HBO niveau Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk Stevige gesprekspartner Jij bent ondernemend ingesteld, weet kansen te zien en vervolgens te benutten Voldoende empatisch en analytisch vermogen aanwezig Affiniteit met ICT Rijbewijs B Wij bieden Een veelzijdige uitdagende functie, met een hoge mate van autonomie. Er is ruimte voor eigen initiatief en innovatie. De combinatie van het werken met mensen en techniek geeft zowel uitdaging als voldoening. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast team, binnen een informele cultuur. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Deze Business developer baan uit de sector IT is in Roosendaal. Dat is in de provincie Noord-Brabant. Deze vacature is geplaatst door Babbage op de volgende datum/tijd: 2020-12-10 12:31:17 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.