Business process management consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Business process management consultant? Lees dan snel verder over deze Business Consulting vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als Business Process Management Consultant werk je aan projecten voor en bij klanten. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en kwalitatief opleveren van onze diensten bij klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Je draagt bij aan de planning en creëert project benaderingen met onze 360ᵒ Business Services Approach. Indien nodig zal je actief participeren in het sales proces inclusief de ontwikkeling van voorstellen en presentaties. Je geeft richting – en indien mogelijk – begeleiding aan zowel klanten als collega’s.

Deze Business process management consultant baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-24 10:09:17 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Business process management consultant