Centralist alarmcentrale Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Centralist alarmcentrale? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Centralist alarmcentrale. Deze part-time vacature is uit de categorie Administratief / Secretarieel bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Staat bij jou klanttevredenheid hoog in het vaandel en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is? Beschik jij over een beveiligingsdiploma (of ben je bereid deze te behalen?) en ben jij doortastend en stressbestendig? Dan ben jij de perfecte Centralist alarmcentrale voor onze opdrachtgever!wat bieden wij jou€1853 – €2485 obv 152 uur per 4 wekenEen interessante flexibele functieDirect op contract bij de opdrachtgever!24-32 uur per weekRoosendaalwie ben jijVoordat je aan de slag gaat als centralist alarmcentrale is het van belang dat je beschikt over de vereiste beveligingsdiploma’s. Enkele voorbeelden hiervan zijn; Basisdiploma beveiliging, ABM, Beveiliger 2 of Boca. Mocht je deze nog niet op zak hebben, geen probleem! Je kan opgeleid worden door het bedrijf. Op basis van een rooster word je gemiddeld 3 keer per week (24-32 uur) ingepland. Dit zijn geen vaste dagen of tijden, maar er zal uiteraard wel rekening gehouden worden met jouw agenda. Omdat de centrale 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is, wordt er in ploegendiensten gewerkt. De werktijden zijn van 07.00 – 15.00 uur, van 15.00 – 23.00 uur en van 23.00 – 07.00 uur. Als laatste is het belangrijk dat je een professionele instelling hebt en kan beschikken over een VOG.wat ga je doenAls centralist bij de alarmcentrale ben jij verantwoordelijk voor een vlekkeloze klantbeleving. Jij bent degene die er voor zorgt dat iedere binnengekomen melding snel, correct en naar volle tevredenheid wordt opgelost. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en weet samen met hen de storingen telefonisch op te lossen. Ook is het belangrijk dat je vooruit denk tijdens dit proces en inlevingsvermogen toont richting de klanten. Hierdoor zet jij de klant altijd op de eerste plaats.waar ga je werkenJouw nieuwe werkgever is een vooruitstrevende, particuliere alarmcentrale die preventie biedt in geval van inbraak, brand, overval etc. Ze hebben de meest geavanceerde bevallingstechnieken en zorgen er daarom voor dat de meldingen van zowel particulieren als bedrijven op een adequate manier worden afgehandeld. Met hun 24-uursservice staat het team dag en nacht klaar om er voor tee zorgen dat eventuele alarmmeldingen goed worden verwerkt. Service staat voorop!sollicitatieZie jij de uitdaging wel in deze functie en voldoe jij aan de gestelde eisen? Reageer dan online met jouw CV en motivatie en wij nemen contact met je op!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-07-19 17:52:34 en het laatst bijgewerkt op 2021-07-19 17:52:34. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ROOSENDAAL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2485 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.