Cloud Engineer bij SEVENP Hardinxveld-Giessendam

Cloud Engineer bij SEVENP
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Cloud Engineer bij SEVENP? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Hardinxveld-Giessendam of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Zuid-Holland voor SevenP.

Als Cloud Engineer werk je op onze afdeling Delivery&Operations. Deze afdeling zorgt ervoor dat onze klanten dag en nacht gebruik kunnen maken van de voor hun ingerichte diensten. Het Operations team is verantwoordelijk voor het goed functionerenén optimaliseren van ons cloud-platform. In dit team ben je troubleshooter, adviseur en vraagbaak voor klanten en collega’s. Het Delivery team is verantwoordelijk voor het ‘onboarden’ van nieuwe klanten en de uitvoering van succesvolle implementaties bij bestaande klanten. Als Engineer in ditteam zorg je ervoor dat deadlines van projecten worden behaald en dat de klantverwachting wordt waargemaakt. Functieomschrijving Je gaat je bezig houden met technisch uitdagende vraagstukken en je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten en onderhouden van verschillende Microsoft omgevingen. Technische ondersteuning verlenen aan klanten en partners Monitoren van alerts Uitvoeren van controles, security advisories en upgrades Beheren van toegewezen delen van ons platform Contact onderhouden met klanten tijdens migratieprojecten Schrijven en bijhouden van technische documentatie Collega’s ondersteunen met virtualisatie, netwerkarchitectuur en storage-oplossingen Wij vragen Een goed stel hersens en een ICT-diploma op MBO of HBO niveau op zak Microsoft certified Werkervaring met Microsoft Windows omgevingen Kennis van minimaaléén van de volgende technieken: Citrix XenApp en XenDesktop, Microsoft Remote Desktop Services, Microsoft Office 365, Azure, Microsoft Exchange, Intune en VMware Sterke communicatieve vaardigheden; je vindt het leuk om met klanten te sparren Een stressbestendig karakter: je houdt je hoofd koel tijdens hectische situaties Verantwoordelijkheidsgevoel: je toont spierballen als het gaat om aanpakken Wij bieden Iedereen heeft talenten en passies. Wat je leuk vindt, is meestal ook waar je goed in bent. Door daar op te focussen groei je sneller en werk je met nóg meer plezier. Bij SEVENP werken we samen aan jouw toekomst: jouw persoonlijke ambities waar maken! Uiteraard is een goed salaris ook belangrijk, en dat krijg je ook! Dit salaris beweegt met de jaarlijkse indexatie en uiteraard met jouw ontwikkeling. Geld alleen is natuurlijk niet alles, daarom bieden we ook de volgende voorwaarden: Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband Fulltime en parttime mogelijkheden, met flexibele (thuis)werktijden Een prima pensioenregeling, waarbij wij 2/3 van je premie betalen Een interessante studieregeling en verschillende interne kennissessies Een standaard reiskostenvergoeding die je ook kunt inzetten voor een auto of fiets van de zaak Een laptop van de zaak en daarnaast een telefoon- en internetvergoeding Maar misschien wel het allerbelangrijkste… heel veel gezelligheid en humor in een hecht team!

Deze Cloud Engineer bij SEVENP baan uit de sector IT is in Hardinxveld-Giessendam. Dat is in de provincie Zuid-Holland. Deze vacature is geplaatst door SevenP op de volgende datum/tijd: 2021-09-14 08:42:10 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.