Cloud support engineer Hengelo

Cloud support engineer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Cloud support engineer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Hengelo of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Overijssel voor Micral automatisering.

Variëteit in functie. Werken in gezellig klein team en daardoor snel in kunnen spelen op nieuwe IT invalshoeken. De wil en drive om je continue te blijven ontwikkelen? Azure, Windows 10, Windows Server, Office 365 en Microsoft 365. Past dit bij je? Dan komen we graag in contact met jou! Als Cloud support engineer ben je primair verantwoordelijk voor ondersteuning van klanten bij storingen, problemen en vragen: de eerste en tweede lijn incidenten. Functieomschrijving? Bewaken van openstaande problemen en storingen;? Doorvoeren wijzigingsverzoeken;? Oplossen van storingen en het implementeren van wijzigingsverzoeken op (onderdelen van) de hybride Cloud omgevingen;? Begeleiding van klanten in het optimaal inzetten en benutten van IT-oplossingen;? Registratie van incidenten en er prioriteiten aan classificeren;? Doorzetten van complexere vraagstukken naar 3e lijns ondersteuning;? Monitoren van systemen en hier pro-actief op reageren. Het betreft een fulltime functie. Wij vragen? Een afgeronde HBO opleiding richting ICT;? Al in bezit van een aantal IT certificeringen is een pre;? Werkervaring in soortgelijke functie (ICT omgeving);? Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling (ABN);? Bereidheid tot studie en doorontwikkeling;? Oplossingsgericht;? Klant- en servicegericht. Wij bieden – Marktconform salaris – uitdagende uitdaging

Deze Cloud support engineer baan uit de sector IT is in Hengelo. Dat is in de provincie Overijssel. Deze vacature is geplaatst door Micral automatisering op de volgende datum/tijd: 2020-07-08 17:45:18 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.