Consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Consultant? Lees dan snel verder over deze Overig vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als consultant bij Bink Advies ben je expert op het gebied van managementsystemen, audits en certificatie. Klanten worden door jou begeleid in de gehele voorbereiding naar certificatie. Je ondersteunt hen met het samenstellen van de documentatie, bij de implementatie van concrete verbetervoorstellen, bij certificatie en het beheer na certificatie. Tijdens projecten analyseer je vraagstukken op een professionele en heldere manier en vertaal je dit naar praktische toepassingen. Als consultant weet je klantrelaties aan je te binden en streef je naar een langdurige samenwerking.

Deze Consultant baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-06-03 13:32:20 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Consultant