Consultant Functioneel Beheer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Consultant Functioneel Beheer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Als Consultant Functioneel Beheer ben jij de verbindende factor tussen de Business en de interne en externe IT-leveranciers. Jij zorgt dat de eindgebruikers weten wat ze van Functioneel Beheer en de IT-leveranciers mogen verwachten en dat maak je samen met je collega Functioneel Beheerders waar. Zelfredzame eindgebruikers, passende functionaliteit en sneller en beter van wens naar realisatie. Resultaatgericht Functioneel Beheer noemen we dat bij Valori. Je zorgt dat applicaties, processen en producten optimaal werken en blijven werken. Je lost problemen op, voert wijzigingen door, richt (functioneel) applicaties in en adviseert over verbeteringen. Hierbij houd je rekening met het proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie)beveiliging en betrouwbaarheid. Je bent nieuwsgierig, hebt oog voor kwaliteit en bent communicatief vaardig. Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgevers waarmee we vaak intensief samenwerken om de toegevoegde waarde van Functioneel Beheer voor de organisatie zo groot mogelijk te maken. De opdrachten variƫren van kortlopende projecten tot het tijdelijk invullen van een?vaste? plek. Valori is toonaangevend op het gebied van Functioneel Beheer. In en naast je werk voor onze opdrachtgevers heb je volop de kans om mee te werken aan de vernieuwing van dit mooie vakgebied! Plezier in je werk, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien staan bij Valori voorop. Daar besteden we veel aandacht aan.

Deze Consultant Functioneel Beheer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-01-04 18:49:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.