Coördinator Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Coördinator? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Coördinator. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf? En heb jij de ambitie om er samen met jouw team een toplocatie van te maken? Werk jij graag in shift van 13:30 tot 17:30, shift 2 14:30? 23:00, die om de week wisselen. Dan zijn wij op zoek naar jou!!wat bieden wij jou25 vakantiedagen + 8,33% vakantietoeslagReiskostenvergoedingMooie diensten om privé/werk te combinerenwie ben jijDe persoon die wij zoeken beschikt over meerdere eigenschappen die essentieel zijn om deze baan uit te voeren.Communicatief sterkStevig in zijn/haar schoenen staatHands on mentaliteit heeftOverzicht kan houdenSignalen oppakt en vervolgens daarop handeltwat ga je doenJij bent verantwoordelijk voor het distributieproces op de locatie Son. Op deze locatie vervoeren wij Food producten (Marley Spoon, enz) naar de consument. Jouw voornaamste taak is het in goede banen leiden van laad en los proces en monitoren van de kwaliteit. Je dienst start met het klaarzetten van de ritten. Je zorgt dat de telefoons opgeladen zijn en dat de juiste rolcontainers met de foodboxen bij het juiste dock staan, zodat de chauffeurs goed kunnen laden. Jij bent tevens aanspreekpunt voor de chauffeurs en zij kunnen dan ook met vragen bij jou terecht. Het is daarom van belang dat je stevig in je schoenen staat. Als de chauffeurs onderweg zijn monitor je de voortgang van de routes en houd je goed contact met de customer service van Food. Daarnaast heb je een controlerende en signalerende functie en je bent een belangrijke schakel in de totstandkoming van de kwaliteitsresultaten.waar ga je werkenFood is een jong en ondernemend team wat volgens de Lean Startup methode snelle resultaten weet te behalen. Het team is onderdeel van de afdeling Commercie Pakketten. Het Food team is verantwoordelijk voor de groei van de Food propositie binnen PostNL. Online Food is een sterke groeimarkt waar logistiek een belangrijke driver is. De afgelopen jaren is er een volwaardige propositie neergezet in Nederland en België. Nieuwe koeling methodieken, een eigen Food applicatie en dedicated operationeel netwerk is ontwikkeld. Het Food team bestaat uit een commerciële, operationele en IT tak. Het doel van Food is om een innovatieve propositie in de markt te zetten, bestaande en nieuwe klanten te bedienen en de hoogste kwaliteiten te bieden.sollicitatieKun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-09 17:52:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-09 17:52:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2800 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.