Databasebeheerder Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Databasebeheerder? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Databasebeheerder. Deze part-time vacature is uit de categorie IT / ICT / Software Development / Internet bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

PAS OP! Kans op een TOP baan!Ben jij analytisch sterk? Of heb jij net je HBO opleiding afgerond? Dan zijn wij opzoek naar jou.Voor een klant in Veghel zijn wij opzoek naar data medewerkers. Data is letterlijk vertaald vanuit het Latijn:“Het gegeven”. Jij werkt met digitale gegevens en bent degene die samen met collega’s verantwoordelijk is voor een correcte dataverwerking.Op dit moment wordt een nieuw masterdata systeem geïmplementeerd. Hierdoor heeft dit bedrijf tijdelijke toppers nodig. Een nieuw datasysteem van dergelijke grootte, is geen klus die binnen een paar weken geklaard is.Ze zijn op zoek naar goede medewerkers voor een project van minimaal 3 maanden en naar medewerkers voor minimaal een jaar.wat bieden wij jou€2500,00 bruto per maand op basis van 36 uurGoede data is de basis van een bedrijf toch?!36 uur per weekTijdelijke overeenkomstWerken bij een bedrijf dat iedereen kent!Thuis, op termijn in Veghelwie ben jijEr valt dus een flinke klus te klaren, maar jij bent een data topper! Met een HBO opleiding gericht naar data of een MBO4 opleiding met een flinke berg aan ervaring. Jij vindt het leuk om te werken met data en bent hier een kei in. Met beiden handen pak jij de uitdaging aan, en help jij het bedrijf naar iets waar ze de komende jaren profijt van hebben.Jij kan nauwkeurig werkenJij hebt ervaring met master data;Jij hebt HBO werk en denkniveau. Ben je een starter? Geen probleem!Jij kunt analytisch denken en legt verbanden;Jij bent positief ingesteld;Jij kunt niet wachten om in het bovenstaande project aan de gang te gaan.wat ga je doenJij zult mede verantwoordelijk zijn voor een tweetal tijdelijke projecten. Het ene project gaat over internationale processen. Er is namelijk pas een vestiging in het buitenland gekocht. Het andere project heeft betrekking op de systeem overgang. Er zal een bepaalde periode met twee systemen gedraaid moeten worden. Je kan je voorstellen, dat dit een flinke klus is waarbij het bedrijf ondersteuning nodig heeft.Jouw taak wordt het controleren en valideren van masterdata en het muteren zodat de keten optimaal doorstroomd;Jij draagt bij aan de projecten binnen de afdeling;Jij houdt je bezig met het opschonen van data t.b.v. implementatie van het nieuwe masterdatasysteem, ook wel data cleaning genoemd;Jij verwerkt bulk importbestanden.waar ga je werkenJij gaat werken bij een toonaangevende en unieke werkgever. Een werkgever die goed op je cv staat, voor eventuele jobs in de toekomst. We horen van eventueel toekomstige collega’s, goede verhalen over werken hier. Wie wil dat nou niet?!Goede arbeidsvoorwaardenEr heerst een prettige werksfeersollicitatieDus ben jij een master in data, en wil jij een steentje bijdragen aan de implementatie van dit nieuwe master data systeem? Dan kunnen wij niet wachten om in contact met je te komen! Reageren kan via de onderstaande solliciteer knop. Voor vragen kan je contact opnemen met 0412-660660Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in VEGHEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 16 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.