DevOps Engineer Utrecht

DevOps Engineer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als DevOps Engineer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Utrecht of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Utrecht voor I-share.

Bij I-share zijn we opzoek naar DevOps Engineers om ons team te komen versterken. Functieomschrijving Als ICT consultancy bedrijf met onze roots in netwerken verbreden we ons portfolio en zijn we een nieuwe unit gestart in Cloud engineering. We focussen ons op Public Cloud omgevingen als AWS en Azure, maar sluiten onze ogen niet voor GCP. Als infrastructurele speler ligt daar in beginsel onze focus, maar we snappen dat de scheiding tussen infrastructuur en applicatie in de Cloud een stuk minder scherp is dan bij traditionele infrastructuren. Dus zijn we op zoek naar DevOps engineers die willen meegroeien richting de Cloud. Wat ga je doen: Je wordt ingezet in projecten bij onze klanten. Dat kunnen projecten zijn waarin je een Cloud omgeving bouwt en optimaliseert, zodat applicatie-stacks zo goed mogelijk gedeployed en geschaald kunnen worden. Of je voert een migratie naar de Cloud uit, waarin je een ci/cd straat ontwikkelt om continue verbetering van de omgeving mogelijk te maken. Onze klanten zijn organisaties in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. Wij vragen HBO werk- en denkniveau Minimaal 3 jaar ervaring als DevOps engineer waarin Cloud een belangrijke rol heeft gespeeld. Minimaal 3 relevante certificaten (bijv. Linux, AWS en Azure) Kennis en ervaring met CI/CD als AzureDevOps of Jenkins Hands-on ervaring met programmeren en scripten als python, powershell of bash Kennis en ervaring met Linux en /of Windows Hands-on ervaring in automation met gebruik van configuratie management Je hebt kennis en ervaring van Containertechnologie en Kubernetes Je hebt bij voorkeur kennis van infrastrucure as code, zoals Terraform, Cloudformation, Ansible Je bezit de professionele instelling en de softskills om succesvol als consultant bij onze klanten ingezet te kunnen worden. Wij bieden Bij i-share word je onderdeel van een team van ongeveer 40 ervaren specialisten. De meesten hebben hun specialisme in Netwerken. Cloud is hierin een nieuwe unit die volop in ontwikkeling is. Je kunt hier actief aan bijdragen en mede richting geven aan onze cloud dienstverlening. Je kunt sparren en je kennis delen om er samen beter van te worden. i-share is een informele organisatie waar persoonlijk contact centraal staat. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij geloven in continue ontwikkeling van onze specialisten. Je krijgt daarvoor uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Op die manier kunnen we voorop blijven lopen en haal jij het beste uit jezelf. We bieden je een vaste aanstelling. met een goed salaris, bonusregeling, lease-of mobiliteitsregeling, 25 verlofdagen, laptop, telefoon en pensioenregeling. Je kunt bij ons 36 of 40 uur per week werken.

Deze DevOps Engineer baan uit de sector IT is in Utrecht. Dat is in de provincie Utrecht. Deze vacature is geplaatst door I-share op de volgende datum/tijd: 2021-03-03 08:22:13 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.