Docent AVO Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Docent AVO? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Docent AVO. Deze part-time vacature is uit de categorie Onderwijs / Training bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor een locatie in Naaldwijk zijn wij voor een MBO op zoek naar een allround docent.Je geeft vakken als Burgerschap rekenen en Nederlands.De opdracht is vanaf 0.8 fte tot fulltime, afhankelijk van je beschikbaarheid.Je inzet in ieder geval tot de kerstvakantie.wat bieden wij jouSalaris conform cao MBOstagebegeleiding en mentor raadTot de kerstvakantie0.8-1 fteGoed bereikbaar, gratis parkerenJe werkt in een klein teamwie ben jijJij bent ervaren docent AVOJe hebt ervaring als entree docentJe bent bevoegd of in afronding van je opleidingwat ga je doenJe gaat lesgeven aan studenten niveau 1Je gaat lesgeven in de vakken burgerschap, rekenen en NederlandsHet is mogelijk dat je ook mentorraad taken overneemt, en stagebegeleiding doet.waar ga je werkenBij een grote MBO opleider: Naaldwijk is een regionale locatie. De locatie is een regionale locatie waarbij onder andere entree onderwijs wordt gegeven.sollicitatieSolliciteer met motivatie en een recent CV en wij nemen contact met je op.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-09-08 05:58:46 en het laatst bijgewerkt op 2021-09-08 05:58:46. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Naaldwijk en Overig. Het uurloon wordt geschat op 4428 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.