Docent wiskunde (1e graads) Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Docent wiskunde (1e graads)? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Docent wiskunde (1e graads). Deze part-time vacature is uit de categorie Onderwijs / Training bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor een kleine, veilige school binnen het mavo en havo onderwijs, zoeken wij met spoed meerdere docenten Wiskunde (1e graads). Er is ruimte voor part-time en full-time inzet vanaf circa 1 november 2021. De school is gevestigd in de regio van Rotterdam en in totaal is er 1,5 fte beschikbaar.wat bieden wij jouConform CAO VO inschaling LB/LC/LD mogelijk.Uitzenden of DetacherenVeel ruimte voor persoonlijke groei en opleidingKleine, veilige locatie, goed bereikbaar met OVAantal fte en inzet is bespreekbaarHecht team met korte communicatielijnenwie ben jijJe bent in bezit van een eerste graads bevoegdheid of in opleiding hiervoor voor het vak wiskunde;Je hebt affiniteit met de doelgroep van Mavo en Havo leerlingen;Je hebt een gezonde drive en passie om kwalitatief goed onderwijs te leveren;Je bent tussen de 0,2 fte en 1,0 fte beschikbaar.wat ga je doenJe verzorgt de lessen Wiskunde aan voornamelijk de bovenbouw van Mavo en Havo leerlingen;Je zorgt voor een veilige en prettige leeromgeving;Je draagt actief bij aan onderwijsontwikkeling en -vernieuwing.waar ga je werkenJe komt te werken in een hecht docententeam met korte communicatielijnen;Binnen een aantal jaar zal de locatie verhuizen naar een gloednieuw schoolgebouw;De komende jaren veel aandacht voor het uitrollen van het onderwijsconcept Kunskapsskolan.sollicitatieBen jij docent Wiskunde 1e graads en heb je nog ruimte in je rooster? Of ben je in de afrondende fase van je opleiding en zoek je nog een leuke baan als docent Wiskunde? Reageer dan snel, dan kijken we naar de mogelijkheden!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-09-08 05:58:46 en het laatst bijgewerkt op 2021-09-08 05:58:46. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Rotterdam en Overig. Het uurloon wordt geschat op 5699 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.