Expeditie medewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Expeditie medewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Expeditie medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Woon jij rondom Veghel en ben je zoek naar een logistieke baan? Alloga is op zoek naar een expeditie medewerker voor de avonduren. Benieuwd? Lees snel verder!wat bieden wij jousalaris van€ 11,31 bruto per uurwerktijden 17:00 – 2:00 uureen fulltime functie voor langere tijdpensioenregeling na 26 gewerkte wekenreiskosten vergoedingkans op een contract bij Allogawie ben jijAls expeditie medewerker kijken wij niet alleen naar wat je kunt. Maar ook naar wat jij toevoegt aan ons team! Daarvoor vragen wij het volgende van jou.Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;Je bent in staat om fysiek werk te verrichten. Hiermee bedoelen we dat je langere tijd kan staan, lopen en tillen;Je kan een VOG aanvragen;Je hebt geen bezwaar om in een koude omgeving te werken;Je hebt ervaring in de logistiek.wat ga je doenIn deze functie als expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en klaar zetten van de zendingen voor de chauffeurs. Je zorgt ervoor dat de orders in het magazijn op de juiste plek terecht komen. Bij sommige van deze werkzaamheden maak je gebruik van een elektropallettruck (EPT).waar ga je werkenVerschillende fabrikanten van medicijnen en medische apparaten slaan hun producten op bij Alloga Veghel. Het is van belang dat het juiste product, op tijd bij de klant terecht komt. Samen met het team zorg jij ervoor dat de orders dagelijks worden verwerkt en het pand volgens planning verlaten.Alloga hecht veel waarde aan een hecht en stabiel team.sollicitatieBen jij na het lezen van de vacature van expeditie medewerker enthousiast geworden?Reageer dan snel en wie weet werk jij binnenkort bijéén van de leukste bedrijven in de omgeving van Veghel als expeditie medewerker!Mocht je nog vragen hebben kun je uiteraard contact opnemen via whatsapp, mail of telefonisch:werving.zuidoost@nl.randstad.com077 – 355271106-83036675, snel en makkelijk!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-05-10 18:02:31 en het laatst bijgewerkt op 2021-05-10 18:02:31. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in VEGHEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 11 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.