Facilitair Medewerker m/v regio Rotterdam / Den Haag / Leiden Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Facilitair Medewerker m/v regio Rotterdam / Den Haag / Leiden. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben je handig en heb je ervaring als facilitair medewerker? Ben je met name in de vakanties beschikbaar en daarnaast flexibel inzetbaar? Mooi! Dan zou dit iets voor je kunnen zijn. Je werkt op oproepbasis.Wat bieden wij jou€11,50 – €12,50 bruto per uurDynamische trainingen via SPARQ25 vakantiedagen8,33% vakantiegeldWie ben jijJe vindt het leuk om als facilitair medewerker aan de slag te gaan. Het is een flexibele baan, die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een studie, onderneming of nevenactiviteiten!Het is een functie waarbij je tussen de 8 en 20 uur per periode wordt ingezet. Dit zal bij verschillende klanten zijn rondom Rotterdam, Den Haag of Leiden. In deze functie ben jij de vaste vervanger als de facilitair medewerker of huismeester van het bedrijf ziek is of met verlof. Echt een flexibele baan waarbij je diverse bedrijven beter leert kennen.Voor de flexibiliteit is het handig als je een rijbewijs hebt.Wat ga je doenJe hebt een divers takenpakket. Bij elke klus is er genoeg te doen!Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:Het gebruiksklaar maken van ruimtes, zoals het inrichten van vergaderruimtesEenvoudige administratieve werkzaamheden in een Facilitair Management Informatie SysteemVoorraad beheer en postverwerkingUitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zoals het oplossen van (technische) storingen en eenvoudige reparatiesWaar ga je werkenWaar niet? ;)Je gaat werken op oproepbasis. Dit betekent dat je flexibel beschikbaar bent voor werk. Elke klus is weer anders, maar bovendien erg leuk! De ene keer is het een opdracht voor een paar dagen en de andere keer voor slechts een dag. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid plannen we je in.SollicitatieEnthousiast geworden? Dat begrijpen we! Je kunt solliciteren via de knop ‘Solliciteren’ of door je cv te sturen naar recruitment@sparq.nl met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag contact met je op!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-09-06 16:40:47 en het laatst bijgewerkt op 2021-09-06 16:40:47. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ‘S-GRAVENHAGE en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 12.5 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.