Finance officer Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Finance officer? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Finance officer. Deze part-time vacature is uit de categorie Administratief / Secretarieel bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor een logistieke organisatie zijn wij op zoek naar een Finance Officer met een breed takenpakket. Het is een functie voor 4 tot 5 dagen per week en gezien de werklocatie is eigen vervoer een vereiste.wat bieden wij joumarktconform salaris, laptop en telefoonvoor 4 of 5 dagen per weekinternationale railgoederen vervoerderflexibele werktijdeneigen vervoer is gewenstwie ben jijHeb jij een MBO opleiding in de financiele richting en ervaring binnen de logistiek, dan is dit misschien wel de nieuwe uitdaging die jij zoekt!MBO opleiding in de financiele richtingervaring in een soortgelijke functiekennis van Excelminimaal 32 uur per week beschikbaargoede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, Duits is een prewat ga je doenHet gaat hier om een brede functie met een breed takenpakket. Je helpt mee aan de complete administratie, waarin alle kosten en opbrengsten op een juiste manier worden geadministreerd.Verwerken, beheren&controleren van de crediteuren- en debiteurenadministratieVerwerken, beheren&controleren van de bankadministratieOndersteuning bij maandelijkse aangifte omzetbelastingOndersteuning bij kwartaal aangifte Duitse omzetbelastingOpstellen van rapportagesOndersteuning van collega?s waar nodigOptimaliseren en verbeteren van processenBijdragen aan kwaliteitsverbeteringenwaar ga je werkenOnze opdrachtgever is een internationale rail goederenvervoerder met de focus op kwaliteit, efficiƫntie, flexibiliteit en duurzaamheid. Bij deze organisatie werken ongeveer 90 medewerkers. Je werkt zelf in een klein team (3-4 fte) en rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager.informele, open en no nonsense bedrijfscultuurstimulerende werkomgeving gericht op innoveren en verbeteren van processen en mensenruimte voor eigen inbreng en meedenkensollicitatieKun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-05-06 18:03:29 en het laatst bijgewerkt op 2021-05-06 18:03:29. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in EUROPOORT ROTTERDAM en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2800 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.