Frontend Developer Nijverdal

Frontend Developer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Frontend Developer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Nijverdal of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Overijssel voor 12Build.

Wil jij jouw vindingrijke expertise inzetten voor revolutionaire innovaties in de cloud? Ben je ambitieus en wil je je skills laten gelden in ons professionele development-team? En heb je graag veel vrijheid in je werk? Dan zijn we opzoek naar jou! Functieomschrijving We werken momenteel al met drie zelfsturende teams en we zijn bezig om daar een team aan toe te voegen. Hierin zijn we op zoek naar meerdere Frontend developers die snel kunnen schakelen met nieuwe tools en gemakkelijk met resultaatgerichte oplossingen kunnen komen. We zitten nu in een fantastisch mooie fase, waarin we kiezen voor veel nieuwe technische mogelijkheden. Met jouw ervaring weet je complexe issues op te lossen en de juiste technieken uit te zoeken om te werken aan een schaalbare oplossing voor de toekomst. Je bent in staat nieuwe omgevingen op te zetten en nieuwe oplossingen vorm te geven aan de hand van verschillende architectuur keuzes. Je werkt goed samen met onze backend developers op basis van schema’s en een API based backend. Ook vind je het leuk om anderen te coachen in hun Frontend skills zodat we samen onze tool naar een (nog) hoger niveau kunnen brengen. Wij vragen Onze tools In ons development team zijn we steeds bezig om ons eigen Saas platform uit te breiden en te verbeteren. Wij werken in de Frontend onder andere met: Vue.js (Nuxt.js) TypeScript, JavaScript API Gateway, OpenApi Microservices Docker Bitbucket Pipelines Jira, Confluence, Slack Daarnaast heb je wellicht interesse in zaken als Storybook, Cypress, A/B testen en UX gerelateerde zaken. In het kort zoeken wij: Een georganiseerde, planmatige en flexibele teamplayer. Een proactieve en zelfstandige werkhouding. Analytisch, klantgericht en commercieel denkend en handelend. Leergierig, technisch inzicht en graag op de hoogte blijven van de laatste technieken. Iemand met een duidelijke technische visie en het vermogen om hierover te sparren met collega’s. Minimaal HBO werk- en denkniveau. Wij bieden Fair play, fair pay. Hybride werken. 30 vakantiedagen. Werken met de beste en nieuwste tools. Veel vrijheid: jij bent de professional! Genoeg mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Denk aan coaching, 360 graden feedback, externe trainingen en deelname in de inspiratieclub. Een supersterke bedrijfscultuur. Wij werken volgens onze leefregels: Openness, Drive&Joy. Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.

Deze Frontend Developer baan uit de sector IT is in Nijverdal. Dat is in de provincie Overijssel. Deze vacature is geplaatst door 12Build op de volgende datum/tijd: 2021-09-09 17:16:13 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.