Gevorderd assistent-accountant

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Gevorderd assistent-accountant? Lees dan snel verder over deze Samenstelpraktijk vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Wat je tegen vrienden vertelt dat je doet Ik ben de financiƫle sparringpartner voor ondernemers. Wat je echt doet Je beoordeelt en controleert administraties, maakt tussentijdse cijfers op en stelt jaarrekeningen samen. Mede op basis daarvan verzorg je zelfstandig fiscale aangiften. Dit doe je voor verschillende organisaties uit de regio. Daarnaast ben je contactpersoon en vraagbaak voor de ondernemer en ondersteun je hem op allerlei gebieden. Je kijkt vooruit waarbij je uiteenlopende adviespunten aandraagt en intern met de juiste mensen snel schakelt om het beste in jezelf en voor de ondernemer naar boven te halen.

Deze Gevorderd assistent-accountant baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-02-22 13:48:18 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.

Gevorderd assistent-accountant