Heftruckchauffeur/reachtruckchauffeur 5-ploegendienst Friesland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:randstad / vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als Heftruckchauffeur/reachtruckchauffeur 5-ploegendienst? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Heftruckchauffeur/reachtruckchauffeur 5-ploegendienst. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Friesland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Philips in Drachten is op zoek naar een heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur voor in de 5 ploegen. Heb jij hier de certificaten voor en ook enige ervaring? Super, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!wat bieden wij jouEen uurloon van?12,65 bruto per uurWerk in een 5-ploegendienstPloegentoeslag over ieder uur van 42,32%Een fulltime baanEen veelzijdige functie!wie ben jijJe hebt ervaring op de heftruck en reachtruck;Je beschikt bij voorkeur over de certificaten van de heftruck en de reachtruck; Jij kunt een VOG aanvragen;Je woont in de omgeving van Drachten of hebt eigen vervoer.wat ga je doenAls heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het overzicht in het magazijn. Dit doe je met een heftruck, de reachtruck, de pallettruck en combitruck. Je lost binnenkomende goederen en controleert deze op beschadigingen en aantallen. Jij zorgt voor de bevoorrading van de fabriek. Met de reachtruck ga je de hoogte in om orders uit stellingen te halen. Wanneer het eindproduct klaar is, gaan deze pallets naar het magazijn en worden ze opgehaald. Er wordt gebruik gemaakt van moderne scansystemen.waar ga je werkenPhilips Drachten is een grote en bekende werkgever. De werksfeer is nuchter. Philips staat voor vernieuwen. Ze vinden het dan ook fijn en belangrijk dat je meedenkt met het bedrijf. Zie je iets waarvan je denkt dat het beter of anders kan? Dit wordt zeker gewaardeerd!Ben jij deze gemotiveerde heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur? Wij zitten met smart te wachten op jouw sollicitatie! Zorg ervoor dat je een up to date cv kunt laten zien.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-12-05 12:46:24 en het laatst bijgewerkt op 2020-12-05 12:46:24. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in DRACHTEN en Philips. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.