Hoofd Calculator Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Hoofd Calculator Elektrotechniek? Lees dan snel verder over deze Overig vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als calculator/engineer maak je een nauwkeurige kostprijsbegroting voor kleine en grote projecten op basis van de specificaties van de opdrachtgever. Je maakt en controleert calculaties voor nieuwbouw- en renovatietrajecten. Dit doe je regelmatig op basis van een globale omschrijving. Daarnaast werk je offertes en werkomschrijvingen uit en vraag je prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Je trekt de benodigde materialen uit en voert ze in het calculatiepakket in. Vanuit jouw kennis en ervaring signaleer en beoordeel je mogelijke risico?s en kansen binnen de bandbreedte van het bestek of de functionele eisen van de opdrachtgever. Je schat deze kansen en risico?s in en adviseert de opdrachtgever. Ook onderhoud je contacten met opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen over details van de calculatie. Bovendien ben je verantwoordelijk van het up-to date houden van ons kwaliteitshandboek en het bijhouden van de BRL-eisen die voort komen uit onze BRL certificatie.

Deze Hoofd Calculator Elektrotechniek baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-06-17 16:25:32 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.