Horeca/ Camping medewerker Geeuwenbrug

Leuke bijbaan in Geeuwenbrug als Horeca/ Camping medewerker. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van Fritech.

Op deze gezellige camping staat de gast in het middelpunt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de gasten het aan niets ontbreekt en een heerlijke tijd hebben door de uitstekende service. Je kunt onder andere aan het werk in het campingcafé, de strandkiosk, het restaurant, de broodjes service, het tropische plaza of het restaurant.

Een hele toffe baan, bijbaan of als vakantiewerk.

Het restaurant, de snackbar en het café zijn van 1 april tot 1 oktober geopend.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een ontzettend leuke en sfeervolle uitdaging waarbij je salaris wordt vastgesteld conform CAO Horeca. Dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Hierbij bouw je zowel vakantiedagen en vakantiegeld op. Als uitzendkracht is dit percentage zelfs 8,33%!

Deze toffe bijbaan als Horeca/ Camping medewerker is bij in Hoogersmilde, 9423TC. Dat ligt in Westerveld. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!