HR Medewerker Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan als HR Medewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: HR Medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Utrecht. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ben jij een ervaren HR medewerker en word jij enthousiast van het regelen van de gehele personeelsadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever Human Total Care zijn wij op zoek naar een HR medewerker die graag tijdelijk aan de slag gaat voor 20-24 uur per week. Enthousiast? Lees snel verder!wat bieden wij jouSalaris tussen?2100 – ?2500 obv 40 uurTijdelijk contract voor 3-4 maanden20 tot 24 uur per weekwie ben jijJij bent een enthousiaste, gedreven HR medewerker en je past jezelf gemakkelijk aan een nieuwe omgeving aan. Jij bent dienstverlenend en zeer administratief vaardig. Omdat je vrijwel geheel vanuit huis zult werken voor deze functie ben jij niet bang om vragen te stellen als je ergens niet uitkomt. Ook weet je goed om te gaan met persoonlijke informatie. Als laatste heb jij al enige aantoonbare werkervaring in de HR administratie.Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;Jij hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring in de HR administratie;Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;Ervaring met ADP Workforce is een prĂ©.wat ga je doenIn de functie van HR medewerker bied jij optimale ondersteuning aan de afdeling Human Resources.Je assisteert voornamelijk met allerhande administratieve zaken. Zo houd jij je bezig met de personeelsdossiers, werkgeversverklaringen, het doorvoeren van mutaties, het opstellen van brieven etc. Ook houd je de mailbox bij en beantwoord je vragen vanuit de medewerkers. Daarnaast bied je ondersteuning aan de HR Business Partners.Administratieve ondersteuning;Beantwoorden van vragen vanuit medewerkers;Ondersteuning bieden aan de HR Business Partners.waar ga je werkenJij komt te werken op de afdeling Human Resources waar je samen met 3 andere HR medewerkers ondersteuning biedt. Het is een gezellig team. Je zult voornamelijk vanuit huis werken, maar je wordt wel op kantoor ingewerkt.Human Total Care heeft als doel om zich in te zetten voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Vanuit hun verschillende merken adviseren en ondersteunen ze werkgevers en werkenden gedurende hun hele werkzame leven.sollicitatieBen jij enthousiast geworden over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in UTRECHT en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2500 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.