Human resources Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Human resources? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Human resources. Deze part-time vacature is uit de categorie Productie / Ambachten bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

HUMAN RESOURCES– NETWERK – NIEUWE UITDAGING – VOLGENDE STAP – CARRIEREUitgeleerd bij de salarisadministratie en geen mogelijkheden je verder te ontwikkelen? Of wordt jouw functie meer gericht op werving en selectie terwijl je liever als generalist werk?Welke nieuwe uitdaging zoek jij?wat bieden wij jouMarktconformSluit je aan bij het grootste HR netwerk van NLZowel parttime als fulltime mogelijkheden!wie ben jijVoor de regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen komen wij graag in contact met HR medewerkers, specialisten, generalisten, adviseurs en managers om aan ons netwerk toe te voegen. Wil je nu switchen van werkgever of wil je komend jaar switchen van werkgever maar weet je nog niet hoe een ideale stap er uit ziet? Wij gaan hier het gesprek met je over aan. Ons grote netwerk zetten wij in om je te bemiddelen en te voorzien van jouw juiste vervolgstap.HRM achtergrond door middel van opleiding en/of werkervaringwat ga je doenMisschien wil je helemaal niet solliciteren maar vind je het wel erg interessant om aangesloten te blijven bij ons Randstad netwerk HR maak dit zeker kenbaar. Op het gebied van HR vinden er een hoop veranderingen plaats. Alleen al op het gebied van wetgeving met betrekking tot flexibel en vast personeel bijvoorbeeld, maar ook de privacywetgeving heeft dit jaar impact gehad, wij bieden veel interessante content om je op de hoogte te houden van al deze belangrijke zaken en andere spannende ontwikkeling in de HR branche.waar ga je werkenUiteindelijke bemiddeling naar een nieuwe baan of nieuw functie binnen de HR branche, kan zowel op detacheringsbasis als werving&selectie.sollicitatieLijkt het jou interessant om in contact te komen met Randstad om onderdeel te worden van ons netwerk, druk hieronder op de solliciteer knop om in contact te komen met Fleur Weijers, specialist in HR bemiddeling bij Randstad.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-08-27 02:59:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-08-27 02:59:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in BOXTEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 4500 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.