Interne Audit Starter

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Interne Audit Starter? Lees dan snel verder over deze Audit&Assurance vacature of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet kom jij via &Work terecht bij jouw droombaan!

Als junior auditor word je opgeleid in het uitvoeren van audits. Daarbij leer je hoe bedrijfsprocessen werken en hoe je ervoor kunt zorgen dat dit beheerst gebeurt. Maar misschien ligt jouw interesse meer in het analyseren van data en ga je met audit tools aan de slag. Ook dat is deel van het werk. Belangrijk is uiteraard ook het voeren van gesprekken met onze klanten. Oprechte nieuwsgierigheid, interesse en goed luisteren en analyseren gaan je daarbij zeker helpen. Onder leiding van de auditmanager leer je hoe je de verschillende bronnen van informatie gebruikt om tot een oordeel te komen over de beheersing van de organisatie. Dat werk je gestructureerd uit in een auditrapport. Dat moet goed onderbouwd zijn, want als jij wat vindt van de processen van de klant, dan gaat de klant ook wat van jouw rapport vinden! Als het rapport is besproken, ga je meehelpen om de follow-up te bewaken van de gesignaleerde aandachtspunten.

Deze Interne Audit Starter baan uit de sector is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2020-06-04 16:21:34 op andwork.com. De visie van &Work is dat werk belangrijk is, maar niet het belangrijkste in je leven. Daarom zoeken we de baan die past bij jouw leven.