IT Consultant Zoetermeer

IT Consultant
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als IT Consultant? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Zoetermeer of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Zuid-Holland voor Technology2Enjoy Consulting Services B.V.

Droom je van een verantwoordelijke baan op hoog niveau? Stap dan in de wereld die Technology2Enjoy heet en zorg dat jouw volgende carrièrestap een grote is! Functieomschrijving Na het volgen van onze interne opleiding en training on the job werk je als gekwalificeerde consultant mee aan het in kaart brengen van de financiële processen bij de verschillende opdrachtgevers en de vertaling hiervan naar concrete oplossingen in de modernste ERP tools die voorhanden zijn. Je adviseert onze opdrachtgevers over de meest geschikte oplossing, implementeert deze en je bent betrokken vanaf de project voorbereiding tot en met de ingebruikname en de nazorg van het project. Daarnaast werk je zelfstandig of in teamverband aan optimalisaties van bestaande implementaties. Wij vragen• Afgestudeerd op minimaal HBO-niveau in een financiële richting (op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of vergelijkbaar;)• Aantoonbare affiniteit met ICT;• Aantoonbare aanleg consultancy skills;• Een communicatief sterk, analytisch ingesteld en enthousiast persoon. Naast specialist in de oplossing ben je een volwaardig gesprekspartner voor je opdrachtgever en in staat om mee te denken over zijn processen en de relatie te leggen naar wat dit betekent voor zijn IT en de impact op zijn business. Wij investeren graag in jou als je aan bovenstaande kenmerken voldoet. Wij bieden Een uitdagende baan in een hechte club en de faciliteiten om een carrièrepad te kiezen dat past bij je talenten en ambities, een inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo gedreven zijn als jij en innoveren vanuit een ondernemend perspectief. Je werkt aan uitdagende projecten binnen een veelzijdige klantenkring.

Deze IT Consultant baan uit de sector IT is in Zoetermeer. Dat is in de provincie Zuid-Holland. Deze vacature is geplaatst door Technology2Enjoy Consulting Services B.V op de volgende datum/tijd: 2021-09-07 16:34:12 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.