IT-Technical Consultant Haaksbergen

IT-Technical Consultant
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als IT-Technical Consultant? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Haaksbergen of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Overijssel voor PCI Nederland.

Je bent altijd nieuwsgierig geweest naar Infrastructurele oplossingen. Je volgt de ontwikkelingen op de voet. Het volledig installeren van werkplekken, het beheer, migraties, updates, incidenten, wijzigingsverzoeken en serveroplossingen kun je dromen want je hebt hier al vele jaren ervaring mee. Functieomschrijving Je configureert, installeert, repareert en onderhoudt IT-Infrastructuren en complexe(re) systemen van onze relaties. Je houdt je bezig met kleine en grote migraties, maar altijd maatwerk. Wij hebben een eindeloos aanbod aan producten en diensten en met jouw kennis hebben wij de mogelijkheid de klant volledig te ontzorgen. Wij vragen Je bent altijd nieuwsgierig geweest naar Infrastructurele oplossingen. Je volgt de ontwikkelingen op de voet. Het volledig installeren van werkplekken, het beheer, migraties, updates, incidenten, wijzigingsverzoeken en serveroplossingen kun je dromen want je hebt hier al vele jaren ervaring mee. Naast een gezonde dosis commercieel inzicht en doorzettingsvermogen breng jij het onderstaande met je mee:? Afgeronde HBO opleiding is een pré, MBO 4 is een must.? Microsoft MCSA en / of MCSE gecertificeerd? Ruime kennis en ervaring van Citrix, RES Workpace / Automation Manager.? Basis kennis van VMware? Goede communicatieve vaardigheden Wij bieden PCI Nederland biedt je de mogelijkheid om je carrière te lanceren in een informele werkomgeving waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid niet alleen wordt gewaardeerd, maar zelfs een vereiste is. Je komt te werken bij een ambitieuze groeiende onderneming, die opereert in de voorhoede van zakelijke innovatie.? Marktconform salaris (?3.000??4.500) met 8% vakantiegeld, afhankelijk van werkervaring en opleiding.? Lease Auto;? Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage;? 24 vakantiedagen? Daarnaast bieden wij onze medewerkers een breed palet (en budget) aan opleidingsmogelijkheden!;? Fitness mogelijkheden op kantoor;? Vrijdagmiddagborrel;? Gameroom voor ontspanning;

Deze IT-Technical Consultant baan uit de sector IT is in Haaksbergen. Dat is in de provincie Overijssel. Deze vacature is geplaatst door PCI Nederland op de volgende datum/tijd: 2021-05-01 08:17:15 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.