IT-traineeship – Software Developer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als IT-traineeship – Software Developer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Wat is Progress OpenEdge? Progress software helpt bedrijven met het versnellen van de digitale innovatie. Progress OpenEdge is een applicatie ontwikkelplatform dat wereldwijd door meer dan 1700 bedrijven wordt gebruikt. Met Progress OpenEdge kun je applicaties bouwen met geavanceerde functionaliteiten die beschikbaar, flexibel en schaalbaar zijn. Vereisten die in de huidige tijd nodig zijn om moderne applicaties te ondersteunen. Wat doet een OpenEdge developer? OpenEdge ABL is een ontwikkeltaal en?omgeving gericht op het maken van zakelijke applicaties. Met OpenEdge ABL kun je snel een applicatie ontwikkelen middels een geïntegreerde relationele database en ontwikkeltool. De gemaakte applicaties draaien op meerdere computersystemen (Unix, Windows) en bieden toegang tot meerdere populaire gegevensbronnen (zoals XML, ODBC, etc.), zonder dat je als ontwikkelaar de onderliggende lagen hoeft te begrijpen. Als OpenEdge Developer help je de business bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je ontwikkelt en onderhoudt complexe bedrijfsapplicaties met behulp van OpenEdge ABL. Daarbij houd je je ook bezig met o.a. het ontwikkelen van user stories, UX/UI en databases. Om je werk goed te kunnen doen, heb je nauw contact met de stakeholders uit de business en moet je je goed in hen kunnen verplaatsen. Hoe ziet het Progress OpenEdge-traineeship eruit? Het traineeship start met een opleiding van 5 weken, bestaande uit 2 fases: Fase 1 (1 week): Introductie in IT-fundamentals Fase 2 (4 weken): Progress OpenEdge Bootcamp Na de eerste 5 weken ga je als OpenEdge developer aan de slag bij onze opdrachtgever in Oosterhout waar je de nodige praktijkervaring op gaat doen. Je wordt vanaf de start goed begeleid door collega?s, teamleden en Working Talent. Gedurende de periode dat je bij de opdrachtgever werkt volgen er nog twee opleidingsfases: Fase 3: Soft skills trainingen Fase 4: Verdieping van de OpenEdge kennis Nadat je ca. 15 maanden via Working Talent bij de opdrachtgever hebt gewerkt, is het de intentie dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Deze IT-traineeship – Software Developer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-04-30 18:21:18 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.