Java developer met cloud affiniteit Rotterdam

Java developer met cloud affiniteit
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Java developer met cloud affiniteit? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Rotterdam of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Zuid-Holland voor Luminis Rotterdam B.V..

Geloof jij ook dat de toekomst ligt in Cloud Native Development? Functieomschrijving Als Cloud Native Engineer bij Luminis Rotterdam implementeer je oplossingen bij onze klanten, om hun applicatielandschap te moderniseren. Dit doe je volgens Cloud Architectuur principes. Je voert je werkzaamheden uit bij ons op kantoor, bij de klant en waar mogelijk (gedeeltelijk)vanuit huis. Wat zijn voorbeelden van jouw werkzaamheden?? Je gaat samen met de klant hands-on aan de slag en realiseert nieuwe oplossingen? Je functioneert goed in een team en weet vanuit jouw specialisatie analyses te maken en mee te denken met de klant? Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling van Cloud Competenties? Je vindt het leuk om kennis en expertise met collega?s en externen te delen? Je krijgt de mogelijkheid om Meetups te organiseren om zo jouw kennis te delen? Daarnaast hebben wij ook een platform voor blogs of whitepapers waar jij jouw bijdrage mag leveren? Als je er klaar voor bent, deel dan jouw kennis op onze eigen conferentie: DevCon Wij vragen Allereerst: dat je plezier hebt in je werk. Als jij op je plek zit bij Luminis, geven wij jou de ruimte om te doen waar je goed in bent.? Minimaal 4 jaar werkervaring binnen Software Development? Je hebt ervaring met Java? Kennis van Javascript en/of Python is een pré? Ervaring met of kennis van Azure en/of AWS, en de bereidheid om je hierin verder te ontwikkelen? Ervaring met Docker, Kubernetes en Microservices architecturen is een pre? Je werkt graag in een Agile en DevOps omgeving? Ook werk je graag in teamverband Wij bieden? Een baan bij een organisatie waar vakmanschap, kennis delen en innovatie centraal staan? De mogelijkheid om een bijdrage te leveren en een podium te pakken tijdens onze eigen conferentie: DevCon? Een gezellig, hecht team van professionele collega?s? Een uitstekend salaris? 29 vakantiedagen? Flexibiliteit, zelfstandigheid en ondernemerschap? Een budget om je eigen apparatuur samen te stellen (laptop, tas, toetsenbord, muis/trackpad, etc)? Een telefoon van de zaak? Een mobiliteitsvergoeding of leaseauto? Andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw

Deze Java developer met cloud affiniteit baan uit de sector IT is in Rotterdam. Dat is in de provincie Zuid-Holland. Deze vacature is geplaatst door Luminis Rotterdam B.V. op de volgende datum/tijd: 2021-03-04 17:18:12 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.