Junior Java Developer Nijverdal

Junior Java Developer
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Junior Java Developer? Lees dan snel verder over deze IT vacature in Nijverdal of klik hier om direct te solliciteren. Wie weet werk jij binnenkort in Overijssel voor TWICT Consultancy B.V..

Heb jij passie voor technologie en ben jij altijd al als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties? Weet jij hoe je de verbinding moet maken tussen business en techniek? Ga dan samen met Twict een nieuwe uitdaging aan. Functieomschrijving Met een team van 16 collega’s leveren wij maatwerk software oplossingen aan onze klanten zowel in Nederland als in Duitsland. Door het groeiende aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team in Nijverdal. Wij zijn op zoek naar Java Software Engineers met ervaring in back-end en front-end software ontwikkeling. Ben jij de Java Software Engineer die enthousiast wordt van innovatieve projecten waarbinnen jij een belangrijke rol speelt? Dan is Twict op zoek naar jou! Wij vragen Afgeronde HBO/WO studie Informatica, ICT, Computer Science of aanverwant. Sterk in de nieuwste versies van Java 8/11 Kennis van frameworks zoals Spring, Spring Boot of Java EE Ervaring met Angular/Typescript Ervaring met Agile/Scrum Goede beheersing van de Nederlandse taal Wij bieden Afwisselende en uitdagende opdrachten in innovatie vakgebieden Collegiale en open sfeer, waarin uitdaging en plezier centraal staan. Samenwerken in ambiteus team met hoog kennisniveau Flexible werktijden Familiegevoel Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden Goed salaris en dito secundaire arbeidsvoowaarden

Deze Junior Java Developer baan uit de sector IT is in Nijverdal. Dat is in de provincie Overijssel. Deze vacature is geplaatst door TWICT Consultancy B.V. op de volgende datum/tijd: 2021-09-09 17:16:13 op JouwICTvacature.nl. JouwICTVacature is dé plek voor het vinden van ICT-vacatures. Meer dan 400 vacatures in elke regio.