Keukenhulp Son

Leuke bijbaan in Son als Keukenhulp. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van Thermae Son.

Thermae Son zoekt een Keukenhulp te VMBO / MAVO geplaatst op 08-09-2021

Keukenhulp part-time of full-time!

Op zoek naar een leuke (bij)baan in de omgeving Son & Breugel?

Al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen dag verzorgen. Zonder jou kunnen we dat niet realiseren! Daarom zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega’s.

De uitdaging:

Als hulp in de keuken ben jij een belangrijke en onmisbare schakel. De keuken is jouw terrein. Je gaat onder begeleiding diverse keukenwerkzaamheden uitvoeren en meewerken binnen het keukenteam. Je zorgt daarnaast ook ervoor dat al onze gasten eten van schoon servies. In nauwe samenwerking met al onze horeca medewerkers, ben je medeverantwoordelijk voor een dag culinair en onbezorgd genieten voor onze gasten.

Past dit bij jou?

  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten;
  • Je bent een zelfstandige, harde werker;
  • Je neemt verantwoordelijkheid;
  • Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, in het weekend en eventueel op feestdagen is voor jou geen probleem. Dit gaat iedere maand in overleg en school gaat natuurlijk voor!
  • In het bezit is van eigen vervoer of woonachtig is in de omgeving Son en Breugel.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Een super leuke bijbaan. Je gaat met een glimlach naar je werk en zo ga je ook weer naar huis;
  • Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Een super leuk team met leuke en gemotiveerde, gezellige collega’s.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Reageer dan snel! Wij maken jou graag onderdeel van ons wellnessteam. Werktijden zijn bespreekbaar. Je dient binnen een straal van 20 kilometer te wonen. Om contact met jou op te nemen ontvangen wij graag jouw CV, een foto en een leuke motivatie.

Interesse in de functie van Keukenhulp bij Thermae Son regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze toffe bijbaan als Keukenhulp is bij in Son. Dat ligt in Son en Breugel. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!