Klantadviseur, KPN Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Klantadviseur, KPN? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Klantadviseur, KPN. Deze part-time vacature is uit de categorie Sales / Verkoop / Commercieel bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Als klantadviseur van KPN ga jij buurtbewoners enthousiast maken over glasvezel. Glasvezel is een super snelle, betrouwbare en?futureproof? internetverbinding. Het mooie aan deze functie is dat je verschillende taken verricht. En dat ook nog eens op verschillende locaties. Zo kan het zijn dat je de ene week werkt in Den Helder om na 2 weken te werken in Haarlem.wat bieden wij jouMooi startsalaris van? 11,50 bruto per uurWerken in heel regio Noordwest voor KPNReiskostenvergoeding 100%Doorgroeimogelijkheden binnen KPN36 uur per weekwie ben jijAls klantadviseur bij KPN ben jij iemand die het belangrijk vindt om goede service te leveren. Jij bent communicatief vaardig en zet de klant altijd op nummeréén. Voor jou als klantadviseur is reizen geen probleem en werk jij makkelijk samen. Door jouw enthousiasme weet jij klanten te overtuigen.CommunicatiefErvaring klantcontact of salesResultaat gerichtTeamplayerRijbewijs Bwat ga je doenAls klantadviseur bij KPN werk je steeds in verschillende wijken bij jou in de regio. Samen met een team ga jij bewoners benaderen of zij interesse of vragen hebben over de aanleg van glasvezel in de buurt. De buurtbewoners zijn al geïnformeerd hierover, maar als klantadviseur zorg jij voor extra service en bespreekt met hen de voordelen van het product. Daarna zet jij jouw sales skills in en overtuig jij de klant dat ook zij glasvezel willen. Want ja, ze willen natuurlijk niet achter gaan lopen op de buren!Wanneer het glasvezel wordt aangelegd wordt door experts ga jij nog langs de deuren om te kijken of alles goed gaat. Dit is de extra service die jij verleent waardoor KPN tevreden klanten heeft. Door jouw service heb jij de buurt uitstekend geholpen! Nu kan iedereen zijn favoriete serie super snel streamen.Deur aan deur Serviceverkoop buitendienstklantenservicewaar ga je werkenAl sinds 1881 helpt KPN Nederland verder met technologische vernieuwing. Van telegraaf tot 5G en van telefoniste tot Internet of Things. Dit is de rijke geschiedenis van KPN. Met passie werken zij aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn en om tegelijkertijd een meer welvarend en schonere wereld te cree?ren. Ga jij hier aan deelnemen? Werk en ontwikkel mee met KPN!KPN biedt een opleidingsbudget van? 1500Jij krijgt toegang tot de KPN AcademyVoorloper technologische ontwikkelingen TelecomProfessionele werkervaring en ontwikkelen bij KPNKPN maakt zich hard voor diversiteit en inclusieWil jij deze maand nog starten bij KPN als vertegenwoordiger buitendienst? Solliciteer dan direct via de knop en wie weet ga jij deze week nog op gesprek.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-01-27 12:35:18 en het laatst bijgewerkt op 2021-01-27 12:35:18. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in den helder en Overig. Het uurloon wordt geschat op 11.5 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.