Lead Developer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Lead Developer? Lees dan snel verder over deze vacature in of klik hier om direct te solliciteren.

Onze teamleiders zijn cruciaal voor het succes van onze teams. Onze leads zijn bewezen technische experts, maar het gaat niet alleen om technisch talent en ervaring. Onze leads willen mensen leiden, verantwoordelijk zijn voor de prestaties van het team met oog voor het eindresultaat. Een aantal leiderschapsvaardigheden die wij zouden willen terugzien zijn: Kan het beste uit elk lid van het team halen. Neemt verantwoordelijkheid voor de uitkomsten van zijn beslissingen Coacht minder senior leden van het team en brengt ze naar een hoger niveau Maakt moeilijke keuzes, zowel technisch als in bedrijfssituaties Neemt eigenaarschap voor alle problemen, of dit nu zelf veroorzaakt is of buiten het team Leads by example We begrijpen hoe cruciaal onze leads zijn voor het succes van het team als geheel en compenseren overeenkomstig

Deze Lead Developer baan uit de sector is in . Deze vacature is geplaatst op de volgende datum/tijd: 2021-04-01 18:21:17 op JoinGoodCompany.nl. Good Company wil graag dat mensen volledig tot hun recht komen op hun werkplek. Daarom hebben ze een persoonlijke aanpak en leggen nadruk op creativiteit, openheid en vertrouwen.