Logistiek medewerker dagdienst Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek medewerker dagdienst? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Logistiek medewerker dagdienst. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor Tata Steel in Velsen-Noord ben ik op zoek naar een Logistiek medewerker. Werk jij altijd heel precies? En vind je het leuk om in een groot magazijn te werken? Dan ben ik op zoek naar jou! Mijn ideale kandidaat heeft al enige ervaring in de logistiek.wat bieden wij jouEen dynamische baan in dagdienst11% ADV toeslagEen baan bijéén van de grootste staalproducentenDe mogelijkheid om diverse certificaten te behalenwie ben jijDe ideale kandidaat voor deze functie voldoet aan het volgende:Jij bent in het bezit van een MBO 2-diploma of hogerJij bent niet vies van fysiek zwaar werkJij hebt ervaring op de heftruck en/of reachtruck (pré)Jij bent in het bezit van een VCA of bent bereid dit te behalenwat ga je doenAls Logistiek medewerker ben jij voornamelijk te vinden inéén van de magazijnen op het terrein van Tata Steel. Daar sorteer je de materialen die op de lijst staan, jij verpakt én verzameld de materialen. Vervolgens maak jij de order af en zorg je ervoor dat jouw productie-collega’s de juiste materialen ontvangen. Van moeren en boutjes tot grote materialen ten behoeve van het productieproces. Zonder jou is er geen productie!Picken van materialenBesturen van de heftruck/reachtruck (indien nodig)Orders verzamelen aan de hand van orderpicklijstWerkzaam binnen de afdeling LDSwaar ga je werkenStaal, in welke vorm ook, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of we nu eten, reizen, werken of recreëren; staal speelt een rol bij alles wat we doen. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld.Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan als Logistiek medewerker bij Tata Steel? Aarzel niet en solliciteer direct voor deze functie! Ik neem zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in Velsen-Noord en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2433 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.