Logistiek medewerker met reachtruck certificaat, XPO Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Logistiek medewerker met reachtruck certificaat, XPO. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil jij een langdurige fulltime logistieke job? Doorgroeimogelijkheden door het behalen van certificaten en plezier op de werkvloer? Dan is XPO de plek waar jij naar zoekt!Je krijgt een loon tussen de? 11,04 en ? 12,06 per uur. Dat is allemaal afhankelijk van jouw werkervaring en certificaten. Je krijgt je reiskosten vergoed tot ? 6,60 per gewerkte dag. Je kan gratis parkeren met de auto voor de deur. Maar ook met de bus is het goed bereikbaar. Dat is lekker!Wat bieden wij jouEen jaarlijkse prestatie beloningMogelijkheid tot een vast contractEen vast (ploegen) roosterWerk je op zaterdag? Dan staat je diner al klaar.Je kan zelf je logistieke opleidingen kiezenAan de slag bij een internationaal bedrijfWie ben jijJij hebt recente ervaring in de logistiek en dat is te zien ook! Heb je weleens gereden op een reachtruck? Dat maakt jou helemaal uniek!Je bent flexibel, want je werkt in een fulltime ploegendienst (maandag tot en met vrijdag) en soms ook op zaterdag. Je diensten zijn 06.00 -15.00én van 13.00-22.00 uur.Je werkt net zo hard als dat je graag lacht met je teamJe spreekt de Engelse taalWat ga je doenAan de slag als reachtruckchauffeur, orderpicker, checker, inventory of bij het dock? Dat kan hier allemaal. Of kan jij dit allemaal?! Samen kijken we wat bij je past. Er is hier genoeg werk.Als orderpicker check jij de 15 cijferige codesOp grote hoogte goederen met je reachtruck pakken. De stellingen zijn soms wel 13 meter hoog!Jij zorgt voor de juiste voorraden en maakt de klant tevredenOmdat jij zo nauwkeurig werkt, gaan alle orders compleet de deur uit.Waar ga je werkenXPO is een internationaal bedrijf. Het zit in 31 landen! En jij kan daar een onderdeel van uit maken. Veiligheid vindt XPO het belangrijkst. Net als secuur werken. Daarnaast staat XPO voor ondernemerschap, inclusiviteit en slim werken. Het team draagt hier dagelijks een steentje aan bij.SollicitatieZie jij jezelf hier langdurig werken? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-09 16:10:22 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-09 16:10:22. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SCHIPHOL-RIJK en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.