Logistiek medewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Logistiek medewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Logistiek medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Bouw bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Heb je ervaring in de logistiek? Kan je goed overweg met een Heftruck? En wil je voor langere tijd aan de slag bij een grote internationale werkgever in Son? Dan is deze baan bij Neways iets voor jou!wat bieden wij jouStart salaris van€ 13,41Fulltime baan voor langere tijdReiskostenvergoeding vanaf 10 kmWerkdagen: maandag tot en met vrijdag8,33% vakantietoeslagPloegentoeslag van 15%wie ben jijJe herkent jezelf in de volgende punten:Je hebt ervaring als logistiek medewerker in een magazijnJe hebt een goed ruimtelijk inzichtJe kan goed verbanden leggenJe hebt een heftruck certificaatJe spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed verstaanbaar maken in het Engelswat ga je doenVoor deze baan als logistiek medewerker bij Neways ga je aan de slag bij de inkomende goederen. Je zorgt ervoor dat alles op een logische manier opgesteld wordt. Denk hierbij aan hoe je de inkomende goederen dient te (ver)plaatsen in het magazijn. Je werkt hier in een relatief kleine ruimte, dus het is belangrijk dat je ruimtelijk inzicht hebt. Het is zeer gevarieerd werk met allerlei regels en voorschriften. Jij als ervaren logistiek medewerker hebt hier geen moeite mee en pikt dit snel op.waar ga je werkenNeways Advanced Applications is een bedrijf van de toekomst. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verbetering, assemblage en onderhoud van fijne elektronica, zoals chips en printplaten. Ontwikkeling en werkplezier staan centraal bij Neways, dus er is altijd voldoende aandacht voor jou als persoon. Dat merk je ook aan de sfeer, want die is erg open en gemoedelijk. Je gaat je dus waarschijnlijk snel thuis voelen.sollicitatieBen jij de logistiek medewerker die het team bij Neways komt versterken? Wees er snel bij en solliciteer direct! Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust via onderstaande contactgegevens.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 13 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.