Logistiek medewerker Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Logistiek medewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Agrarisch / Veeteelt / Dierenverzorging / Natuurbeheer bij een bedrijf in de regio Zuid-Holland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Ervaring in de logistiek en ook nog eens in de bloemenbranche? Een echte aanpakker? Kun jij een groep van 20 man/vrouw in de logistiek aansturen? 40 uur in de week beschikbaar? Dan is dit de baan die jij zoekt! Solliciteer nu!Wat bieden wij jou40 uur per weekPersoonlijke aandacht&betrokkenheidWie ben jijJe hebt ervaring in een logistieke functie (in de bloemenhandel is een pré);Hebt leidinggevende ervaring of bent bereid dit te leren;Spreekt Engels (veel Poolse medewerkers);Bent 40 uur in de week beschikbaar;Je bent een vroege vogel. Je dienst begint soms al vanaf 05.00 uur ‘s ochtends!Hebt een rijbewijs B en eigen vervoer om naar Honselersdijk te komen.Wat ga je doenAls logistiek medewerker ben jij degene die een team van maximaal 20 personen aanstuurt en motiveert. Je bent geduldig, maar waar nodig ook streng en accuraat als de situatie hierom vraagt. Je team is een bonte verzameling van nationaliteiten en met wisselende vaardigheden. Individuele aansturing is dus belangrijk.Dagelijks krijg je duidelijke instructies voor de dag erna. Zo weet jij goed wat het doel is van de dag, welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en welke mensen er in je team zitten. Je werkt met strakke deadlines en bent niet te beroerd om zelf mee te werken om deze resultaten te bereiken.Waar ga je werkenJe komt terecht bij een warm familiebedrijf in de bloemenhandel met internationale klanten in o.a. Engeland, Ierland, Polen, Rusland en Roemenië. Er heerst een nuchtere cultuur waar hard werken goed wordt beloond.SollicitatieBen jij enthousiast? Reageer dan snel door op onderstaande knop te klikken! Vergeet je CV niet bij te voegen. Een sollicitatie zonder CV kan ik helaas niet in behandeling nemen.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-08-13 19:58:28 en het laatst bijgewerkt op 2021-08-13 19:58:28. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ‘S-GRAVENHAGE en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 12 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.