Magazijnmedewerker Gelderland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:bijbanen / tempo team

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Gelderland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil jij graag snel aan de slag als magazijnmedewerker in het leukste kinderkledingmagazijn?Wij zij op zoek naar medewerkers die helpen retouren uit te pakken bij een groot kinderkledingbedrijf. Je gaat de geretourneerde bestellingen van kleding uitpakken en ervoor zorgen dat dit weer netjes opgevouwen terug komt te liggen in het magazijn. Dit alles doe je in een mooi schoon magazijn binnen een gezellige club mensen. Let er wel op dat dit staand werk is. De diensten variëren van een hele dag (08:00 -17:00 uur) , of alleen een ochtend of middag. Jij kan zelf bepalen welke dienst jij voor ingezet wilt worden!Wij zoeken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en zelf ook flexibel willen werken. Er zijn periodes dat er even geen werk is, en er zijn periodes waarin je 5 dagen in de week zou kunnen werken. Het betreft dus eigenlijk een ideale?bijbaan?!Let op: in verband met drukte zijn er vanaf 26 november tot 7 januari structureel elke dag diensten!Ben jij enthousiast en wil je graag deel uitmaken van dit mooie bedrijf en gezellige team? Reageer dan snel! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2020-06-11 14:07:16 en het laatst bijgewerkt op 2020-06-11 14:07:16. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ‘S-HEERENBERG en Groothandel in consumentenartikelen (non-food). Het uurloon wordt geschat op 10 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.