Magazijnmedewerker Gelderland

Ben jij op zoek naar een baan als Magazijnmedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Gelderland. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Zoek jij een leuke (parttime) baan als magazijnmedewerker voor de ochtend- en/of avonduren? Kom dan het team van Fedex in Apeldoorn versterken!wat bieden wij jouUurloon van? 11,87 brutoKom werken in een gezellig teamWekelijkse uitbetaling van je uren8,33% vakantietoeslagReiskosten? 0,19 per km (max 40km enkele reis)wie ben jijZoek je een zelfstandige baan in een leuk team? Dan is dit iets voor jou!Je bent parttime beschikbaar in de ochtend en/of avonduren;We kunnen een VOG voor je aanvragen (deze wordt betaald door Randstad);Zware pakketten tillen is voor jou geen probleem;Je spreekt Nederlands in verband met de veiligheidsinstructies.wat ga je doenVoor FedEx in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Dagelijks komen er honderden pakketten en documenten binnen in het magazijn. Alle pakketten en documenten die bij FedEx binnen komen moeten gecontroleerd worden op inhoud. De controle gaat via een scanner, ook wel de x-ray genoemd. Daarnaast ben je samen met de rest van het FedEx team bezig met het sorteren van alle pakketten en documenten. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld brieven die verzonden worden, maar ook zitten er zwaardere pakketten tussen. Het is dus wel belangrijk dat je geen problemen hebt om zware pakketten te tillen. Ook moet je de hele dienst staand werk kunnen verrichten!Als magazijnmedewerker werk je van maandag tot vrijdag, het weekend ben je lekker vrij. De ochtenddiensten zijn van 07:00-10:00 uur. In de avonddienst werk je van 16:30-19:30 uur. Daarnaast is er 1x per week een nachtdienst. Deze is op maandag van 03:15-10:00 uur.waar ga je werkenFedEx is een internationaal opererend logistiek bedrijf met als specialisatie het transporteren en afleveren van goederen en documenten. Door Nederland heen zitten er diverse vestigingen, maar deze vacature staat open voor de vestiging in Apeldoorn. De klant staat bij FedEx centraal in alles wat ze doen. FedEx kenmerkt zich door een goede sfeer en collegialiteit. Alle medewerkers spannen zich dagelijks in om van elke FedEx-activiteit een succes te maken.sollicitatieSnel aan de slag? Reageer dan direct via de sollicitatieknop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in APELDOORN en Overig. Het uurloon wordt geschat op 11 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.