Magazijnmedewerker Limburg

Ben jij op zoek naar een baan als Magazijnmedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Limburg. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Heb jij vliegtuigen altijd interessant gevonden en lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan het onderhoud van vliegtuigen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!wat bieden wij jou?13,- bruto per uurOntwikkel- mogelijkhedenVaste functie voor langere tijdwie ben jijWe zijn op zoek naar een magazijnmedewerker met een afgeronde MBO opleiding. De ideale kandidaat heeft goede kennis van Microsoft Office en data-omgevingen. Daarnaast werkt hij/zij erg nauwkeurig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.Flexibele instelling. Bereidheid om ook incidenteel in de avonduren of weekenden te werken.Ervaring in een vergelijkbare functie in een internationale omgeving is een prĂ©;Goede Engels communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;wat ga je doenHet onderhoud van een vliegtuig duurt ongeveer 3 tot 4 weken en per vliegtuig en we zoeken een beheerder voor het gereedschap en apparatuur die nodig is voor het onderhoud. Om de onderhoudsprojecten van het vliegtuig op de vloer van de hangar te ondersteunen, is het jouw verantwoordelijkheid voor het zo snel mogelijk verwerken van inkomende en uitgaande gereedschappen en apparatuur.Onderhoud van de gereedschappen en apparatuur database zodat bekend is waar welk gereedschap zich bevindt en in welke staat van onderhoud;Het bijhouden van de gereedschapswinkel en het uitgeven van gereedschappen en apparatuur aan de onderhoudsmonteurs in de hangar;Onderhoud van gereedschappen en apparatuur, inclusief de administratieve verwerking hiervan;Het uitbesteden en contact houden met externe partijen over het onderhoud en de reparaties aan gereedschap;Het opgeruimd houden van het magazijn en de “gereedschapswinkel”;Eventuele andere taken die tijdens de dagelijkse werking kunnen optreden.waar ga je werkenJe gaat werken voor een bedrijf die groot onderhoud pleegt voor de vliegtuigen van Maastricht Aachen Airport.Leuk, gemotiveerd en enthousiast team.sollicitatieBen jij de magazijnmedewerker doe we zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in MAASTRICHT-AIRPORT en Overig. Het uurloon wordt geschat op 13 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.