Magazijnmedewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een Bijbaan? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil jij graag een logistieke uitdaging aangaan? Heb je logistieke ervaring of wil je dit graag leren? Kan je met zowel grote als kleine producten uit de voeten? Dan ben ik op zoek naar jou!Wat bieden wij jou€13,41 per uurInpakwerkzaamheden voor de expeditieFulltime werkweek (40 uur)Een pracht bedrijf waar volop opties zijn!Werken op Sciencepark EindhovenTechnisch bedrijf met een mooie toekomstWie ben jijJij bent een gedreven kandidaat die graag aan de slag gaat in de logistiek, hier heb je ervaring inóf wil je ervaring in opdoen! Wij verwachten ethousiasme en gedrevenheid van onze medewerkers: ervaring mag je hier op doen! Daarnaast spreek je de Nederlandse taal, dat is wel zo handig praten met je collega’s!Beschikbaar voor een logistieke baanEnthousiastJe spreekt de Nederlandse taalWat ga je doenJe gaat aan de slag in de logistieke omgeving bij ons mega technische bedrijf! Hier ga jij voornamelijk starten op de inpakafdeling, dit varieert van kleine tot grote producten! Het inpakken is bijna het einde van het logistieke proces. Na jouw afdeling gaat het namelijk naar de expeditie en dan rechtstreeks naar de klant! Je hebt dus een belangrijke taak om alles netjes in orde te maken voor het vervoer!Werken op de inpakafdeling in de logistiekWaar ga je werkenJe gaat werken in een technische omgeving, hier hebben we het drukker dan ooit en daarom zoeken we toppers om ons team te versterken! Het bedrijf bevindt zich op Sciencepark Eindhoven, makkelijk bereikbaar met openbaar vevoer. Echter werken we soms in twee ploegen, dus in dat geval is een fiets of eigen vervoer wel handig!Werken op Sciencepark EindhovenWerken in dagdienst (starten tussen 7:40 ~09:00)Werken in twee ploegen (06:00 – 14:40 / 14:20 – 22:00)SollicitatieZie jij jezelf hier al gaan?Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-03 16:13:26 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-03 16:13:26. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en OVERIG. Het uurloon wordt geschat op 13 euro per uur. De werving gaat via Tempo-Team. Dat is er 1 van Tempo-Team! Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde bijbanen aan voor elk niveau en vakgebied. Bekijk onze alle vacatures op onze site en solliciteer direct online.