Magazijnmedewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Magazijnmedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Voor de hele zomerperiode zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers! Wil jij in de zomer een aantal weken werken? Neem contact met ons op, want wie weet hebben we een passende tijdelijke baan.wat bieden wij jouvast salarissamen met een vriend(in) werkenBepaal je eigen uren!Verschillende banen mogelijkwie ben jijDe zomervakantie komt eraan en dit betekent dat er weer volop werk is! Ben jij enthousiast en wil je lekker aan de slag? We hebben verschillende mogelijkheden die we graag met je bespreken.gemotiveerdbetrouwbaarenthousiastwat ga je doenTijdens de vakantieperiode zijn er vaak tijdelijke banen beschikbaar. Deze banen zijn ideaal om extra te verdienen, om ervaring op te doen en aan je CV te werken.waar ga je werkenAls je via Randstad aan de slag gaat, dan komen daar een hoop voordelen bij kijken!vakantie-uren;wekelijkse betaling;een positieve referentie (indien van toepassing);begeleiding van A tot Z.sollicitatieBen jij deze zomer voor een aantal weken beschikbaar en zie je het wel zitten om aan de slag te gaan? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-07-01 17:50:50 en het laatst bijgewerkt op 2021-07-01 17:50:50. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in ETTEN-LEUR en Overig. Het uurloon wordt geschat op 2000 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.