Magazijnmedewerker Noord-Brabant

Ben jij op zoek naar een baan als Magazijnmedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres. Wat dacht je van deze vacature: Magazijnmedewerker. Deze part-time vacature is uit de categorie Logistiek / Transport / Inkoop bij een bedrijf in de regio Noord-Brabant. Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

Wil je graag fulltime werken bij Fluke? En het liefst in dagdienst? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor deze leuke opdrachtgever zijn we opzoek naar kandidaten die als orderpicker aan de slag willen gaan.wat bieden wij jouWerk in dagdienstReiskostenvergoeding van€0,19 per kmGoede werkgever en fijne werkomgevingGoed te bereiken op de Brainport Campuswie ben jijJe bent flexibelJe spreekt vloeiend EngelsJe kan fulltime in dagdienst werkenJe bent een harde werkerJe bent bereid om tijdens drukke periodes meer te werkenwat ga je doenVoor Fluke zoeken we kandidaten die als orderpicker aan de slag willen gaan. Hiervoor is het van belang dat je al ervaring hebt met magazijn werk. Heb je al ervaring met een handscanner? Dan is dat een hele fijne pré waar je al aan voldoet!Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden binnen een magazijn. Denk hierbij aan het verzamelen van orders, maar ook het op orde houden van het magazijn. Je werkt gemiddeld 35-40 uur per week. Aan het einde van de maand is het altijd druk, waardoor je in die week soms wel 50 uur werkt. Maar dat betekent ook dat aan het begin van de maand je lekker een paar dagen vrij kan zijn.waar ga je werkenVan de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektrische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: de instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd op de been. Fluke is een internationaal bedrijf, wat betekent dat de voertaal Engels is. Het is dus ook belangrijk dat je deze taal beheerst, zodat een goede uitvoering van de werkzaamheden mogelijk is, maar natuurlijk ook een goede communicatie met je collega’s.sollicitatieBen jij de magazijnmedewerker die het team bij Fluke komt versterken? Wees er snel bij en solliciteer direct! Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust via onderstaande contactgegevens.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Deze vacature is geplaatst op 2021-06-02 17:54:42 en het laatst bijgewerkt op 2021-06-02 17:54:42. Voor deze vacature is opleidingsniveau gevraagd. De baan is in SON EN BREUGEL en Overig. Het uurloon wordt geschat op 10.5 euro per uur. De werving gaat via Randstad. Randstad helpt jou de baan de vinden die bij je past.