Magazijnmedewerker PT/FT Enschede Enschede

Leuke bijbaan in Enschede als Magazijnmedewerker PT/FT Enschede. Klik hier om direct te solliciteren of lees hieronder verder voor meer informatie over deze vacature van Attract.

Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan of een fulltime job! Je bent parttime of fulltime inzetbaar en flexibel ingesteld. Je vindt het leuk om eerst even uit te slapen en daarna aan de slag te gaan. Voor een opdrachtgever in Enschede zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor in een groot magazijn in groenten en fruit. Als magazijnmedewerker ga je orders bij elkaar zoeken. Je werkt in een omgeving waar het 5 graden is. Gelukkig krijg je van het bedrijf werkschoenen en een werkjas. Je begint halverwege of late ochtend en werkt door tot het werk klaar is. Het is belangrijk dat je flexibel beschikbaar bent, want de eindtijd kan wisselen per dag. Wil jij een afwisselende baan met toekomstperspectief? En wil je als magazijnmedewerker aan de slag? Solliciteer dan nu! Wie weet start jij al volgende week met een nieuwe baan!

Deze toffe bijbaan als Magazijnmedewerker PT/FT Enschede is bij in Enschede. Dat ligt in Overijssel. Je kunt hier solliciteren op de site van Adzuna. Adzuna heeft meer dan 250.000 unieke vacatures online. Hieronder vele bijbanen. Lees meer op de website en ontvang slimme suggesties voor relevante vacatures. Veel succes met je sollicitatie!